IZLETI 

BALKAN

Naša strast so izleti in potovanja po Balkanu - Srbija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter ostale države. Pridružite se nam na enem od naših prihajajočih izletov.   

ZAKLJUČENE SKUPINE

Potrebujete organizacijo izleta za vaše društvo, poslovne partnerje, obisk sejmov ali dogodkov? Pokličite nas ali nam pišite, pripravili bomo izlet po vaših željah.  

IZLET PO VAŠIH ŽELJAH

Glede na pestro izbiro zanimivih okoliških krajev in bližino evropskih prestolnic ter velik izbor znamenitosti verjamemo, da je idej veliko. Pokličite nas, ali nam pišite in pripravili vam bomo nepozaben izlet.   

IZLET PO MERI

Imate radi dobro hrano, vas zanima fotografija in potrebujete "instagram" kotičke, bi želeli na fitnes ali joga oddih, vas zanimajo skrite lokacije za opazovanje zvezd? Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo izlet po vaši meri.   

VIKEND V BEOGRADU

Beograd
Odklop v Beogradu

Zakaj obiskati Beograd? Beograd je mesto, ki nikoli ne spi. Je čudovito mesto, kjer se prepletata zgodovina in moderni utrip. Na našem izletu bo dovolj časa za raziskovanje starega dela mesta nad sotočjem rek, s trdnajvo Kalemegdan in boemsko "Skadarlijo", obisk kakšnega od nakupovalnih središč in ogledi vseh ostalih znamenitosti mesta.


1. DAN: Odhod iz Ljubljane v popoldanskih urah ter vožnja mimo Zagreba proti Srbiji in Beogradu. V poznih večernih urah se namestimo v hotel. Nočitev.


2. DAN: Po zajtrku se odpravimo raziskovat mesto in njegovo okolico. Najprej bomo obiskali Hišo cvetja in Titovo grobnico (doplačilo), se zapeljali skozi najelitnejšo mestno četrt z razkošnimi vilami Beograjčanov, Dedinje, mimo znamenitega stadiona Marakana in neobičajne zgradbe TV Pink. Postanek pri največji pravoslavni cerkvi na Balkanu, cerkvi Sv. Save. Za konec se bomo sprehodili do trdnjave Kalemegdan, od koder se ponujajo čudoviti razgledi na mesto in sotočje Donave in Save. Popoldne prosto na glavni mestni ulici, Knez Mihajlovi. Zvečer vam predlagamo večerjo na Skadarliji, kjer boste ob spremljavi starogradske glasbe uživali ob tipični srbski hrani. (v lastni organizaciji). Nočitev.


3. DAN: Po zajtrku se bomo odpravili na beograjsko "goro" Avalo, kjer stoji znameniti Avalski stolp, s katerega se vidi daleč naokoli. Kratek postanek, nato pa nadaljevanje v Beograd. Zapeljali se bomo skozi mestno središče z obilico trgovin do velike mestne tržnice Zeleni venac, kjer bomo začutili pravi utrip Beograda. Po želji še obisk katerega izmed velikih nakupovalnih centrov kot je Ušće. Še nekaj prostega časa v centru za zadnjo kavo. Sledi vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.


DESTINACIJE IN PRIHAJAJOČI IZLETI

Tisoč milj dolgo potovanje se mora začeti z enim samim korakom. Kitajski filozof Laozi

Spremljajte našo spletno stran ter Facebook profil za več informacij

Za naslednje leto pripravljamo izlete po Sloveniji in Balkanu. Obiskali bomo Hrvaško, Bosno, Srbijo,... Spoznavali bomo znane in manj znane kotičke prelepih sosednjih držav.

Spremljajte našo spletno stran in Facebook profil. Prav tako pa nam vaše želje lahko sporočite na naš elektronski naslov.

Hrvaška

Hrvaška niso samo prelepi otoki, obala in Zagreb. Država nam ponuja še ogromno drugih lepot, ki si jih morate ogledati. Deset turističnih regij, ki nam ponujajo lepoto in raznolikost narave, dediščino, kulturo in gastronomijo. Vsaka od desetih hrvaških turističnih regij je polna zanimivih destinacij, mest, naravnih lepot, okusov, vonjev, zvokov in doživetij, ki ustvarjajo spomine in vabijo k raziskovanju.

Bosna in Hercegovina

Bogata kulturna in zgodovinska dediščina, osupljive naravne lepote in privlačni kraji, gore, jezera, čudovite vasi, majhna mesta z veliko dušo, ki kar kličejo po raziskovanju Bosne in Hercegovine.

Makedonija

S. Makedonija je skriti dragulj v središču Balkana. Država nam nudi živahno kulturo, okusno hrano, edinstveno naravo ter ima tople in gostoljubne ljudi. Nacionalni parki pod Unescovo zaščito, čudovite gorske verige in očarljivo Ohridsko jezero, je le nekaj razlogov zakaj se nam pridružiti na izletu v S. Makedonijo.

Srbija

Pravljične pokrajine Srbije so pravi raj za oči in dušo. V kateri koli del Srbije se odpravimo nas pričakajo prelepa narava, znamenitosti in doživetja, ki nam bodo še dolgo ostala v spominu.